Mooi om te zien: ESPN deelt beelden van reanimatiecommunicatie bij PSV - Ajax

1 november 2023 om 14:52

Door de ogen van de scheidsrechter, het zijn altijd mooie video-rubrieken die ESPN op de socials deelt. Zo is ook de communicatie rondom de reanimatie van de fan in het Philips Stadion in beeld gebracht. Chapeau voor de leiding!

Op de beelden is te zien en horen dat Danny Makkelie, scheidsrechter van dien, van zijn assistenten en/of de VAR te horen krijgt dat er iets gaande is in het stadion. "Even voor jullie beeld, er wordt gereanimeerd op de tribune. Stop het spel, stop het spel!", klinkt het.

Na uitleg van Makkelie na afloop van de wedstrijd wordt ook de communicatie tussen de scheidsrechter en PSV-middenvelder Joey Veerman opgenomen. "Ja, is het gelukt? Gelukkig!", reageerde de Volendammer opgelucht. "Ik dacht dat ze iets naar beneden gooiden, zo in de hoek van het veld. Maar gelukkig is het spel stilgelegd, anders krijgt die nooit de aandacht. Onze dokter is traumachirurg."

Gelukkig gaat het momenteel goed met de supporter, die al in een reactie liet blijken blij te zijn met de medische staf van PSV en Ajax