Feyenoord wil het contract van Sipke Hulshoff openbreken

'Weer nieuws uit de staf van Slot: Feyenoord wil succesvolle assistent verlengen'

1 december 2023 om 11:17

Feyenoord wil het contract van Sipke Hulshoff verlengen, meldt 1908. De Rotterdammers zijn zeer tevreden over de assistent-trainer van Arne Slot, die over een aflopend contract beschikt.

Hulshoff staat sinds medio 2021 onder contract bij Feyenoord en is al even de assistent van Slot. De assistent-trainer leidt de nodige trainingen van de Rotterdammers en is een flinke meerwaarde gebleken in het analyseren van tegenstanders, zo liet Slot al meerdere keren vallen. Het leidt er nu toe dat Feyenoord het in 2024 aflopende contract wil verlengen.

Hoe Hulshoff in de wedstrijd zit is onbekend, maar dat het veel over de technische staf van Feyenoord gaat de laatste tijd staat vast. Marino Pusic vertrok naar Shakhtar Donetsk en Etienne Reijnen werd in zijn plaats toegevoegd. Daarnaast verlengde John de Wolf zijn contract tot medio 2027.

Hulshoff heeft niet alleen een functie bij Feyenoord. De 48-jarige Leeuwarder maakt ook onderdeel uit van de technische staf van Ronald Koeman bij het Nederlandse elftal.