Wanneer komt Noa Lang weer in actie voor PSV?

Eindhovense blessure-update: wanneer komt Noa Lang weer in actie voor PSV?

2 januari om 10:32
Laatste update: 2 januari om 10:33

Noa Lang is al enige tijd uit de roulatie. De aanvaller raakte in oktober geblesseerd, maar gaat met PSV mee op trainingskamp. Voetbalnieuws vertelt je wanneer de aanvaller weer in actie kan komen.

Lang was één van de sterspelers van PSV begin dit seizoen. De aanvaller maakte indruk met zijn creativiteit en behendigheid in de kleine ruimtes. Echter sloeg het noodlot toe. Tegen Sparta Rotterdam op 8 oktober greep de buitenspeler naar zijn hamstring en moest Lang het veld na een half uur verlaten. Anderhalve maand later leek de van Club Brugge overgekomen aanvaller weer fit. Tegen FC Twente speelde Lang een kwartier mee, maar in aanloop naar het cruciale Champions League-duel met Sevilla brachten de Eindhovenaren naar buiten dat Lang een kleine terugval had gehad. Sindsdien kwam de aanvaller niet meer in actie.

Wanneer kan Lang weer in actie komen?

Lang keerde enkele weken geleden terug op het trainingsveld. De aanvaller trainde onlangs ook weer mee met de groep waardoor een rentree aanstaande is. PSV is de komende tijd op trainingskamp in Andalusië en naar verwachting zal Lang daar weer zijn eerste minuten gaan spelen. Op 7 januari staat er een oefenduel met Heracles Almelo op het programma en enkele uren later komen de Eindhovenaren ook in actie tegen Hamburger SV.

De officiële rentree van Lang kan dan een week later volgen. PSV neemt het op 13 januari in eigen huis op tegen Excelsior. Echter zal PSV het zeker voor het onzekere nemen aangezien er een belangrijke periode aan komt. Tot midden maart volgen er wedstrijden in de Champions League tegen Borussia Dortmund, bekerwedstrijden tegen FC Twente en mogelijk Feyenoord en Eredivisie-ontmoetingen met Ajax, Feyenoord en Twente.