PSV doet bod op Koki Saito

'PSV heeft grote interesse in Saito en doet openingsbod voor aanvaller'

24 mei om 07:00

PSV heeft zijn oog laten vallen op Koki Saito van Sparta Rotterdam. De gehuurde Japanse aanvaller kan rekenen op veel interesse vanuit Eindhoven. Er zou zelfs al een openingsbod zijn neergelegd.

Kort na de uitschakeling van Sparta in de play-offs om Europees voetbal hebben de Eindhovenaren zich gemeld. Naar de informatie van RTV Rijmond heeft PSV een openingsbod gedaan bij de City Football Group. Officieel is Saito speler van Lommel SK, maar de afgelopen twee seizoenen werd hij verhuurd door de Rotterdammers. De aanvaller begon zijn carrière in Japan bij Yokohama FC.

Daarmee lijkt PSV op meedere paarden te wedden. Ook zijn de Eindhovenaren nog altijd in de strijd voor de handtekening van Couhaib Driouech. De hoogte van het bod wat is uitgebracht is onbekend, maar de City Football Group zou miljoenen willen zien voor de Japanner. Op Transfermarkt.com vertegenwoordigd Saito een waarde van drie miljoen euro.

Met Sparta kende de aanvaller een prima seizoen. Het grootste gedeelte moest hij echter missen en dus kwam hij in totaal slechts tot 21 competitiewedstrijden voor de Rotterdammers. In die wedstrijden was hij goed voor drie doelpunten en vijf assists.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!