'PSV biedt verdedigers nieuw contract aan, versterking nodig op backposities'

'PSV biedt verdedigers nieuw contract aan, versterking nodig op backposities'

25 mei om 10:12

PSV wil de contracten van Jordan Teze en Armando Obispo verlengen. Beide spelers kunnen een meerjarige verbintenis ondertekenen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Teze heeft belangstelling van diverse clubs, maar overweegt zijn opties zorgvuldig. Hij is al zeventien jaar bij PSV en wil naar verluidt alleen vertrekken voor een duidelijke stap vooruit. Obispo, herstellend van een knieblessure, heeft ook interesse van buitenlandse clubs, vooral uit Duitsland. Ondanks zijn beperkte speeltijd dit seizoen, ziet trainer Peter Bosz nog steeds potentieel in de linkspoot.

PSV wil ook twee Brazilianen behouden
PSV wil ook door met Mauro Júnior en André Ramalho. Ramalho overlegt nog met zijn zaakwaarnemer over zijn toekomst. De Eindhovenaren blijven verder zoeken naar versterkingen, met Sergiño Dest als mogelijke definitieve aanwinst. De Amerikaan wordt dit seizoen al gehuurd van FC Barcelona en had een grote aandeel in het landskampioenschap. Versterking op de linkerkant van de verdediging is nodig door het vertrek van Patrick van Aanholt en Shurandy Sambo.

Bij de keepers blijft Walter Benítez zeer waarschijnlijk, tenzij er een topaanbieding komt. In dat geval kan Timon Wellenreuther van Feyenoord in beeld komen. Bij vertrek van Joël Drommel zou PSV kunnen kiezen voor Etienne Vaessen van RKC Waalwijk.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!