'Ajax-talent vertrekt transfervrij na negen wedstrijden in Eredivisie'

'Martha vertrekt transfervrij bij Ajax, interesse in binnen- en buitenland'

27 mei om 07:40

Ajax is er niet in geslaagd Ar'Jany Martha langer vast te leggen, meent Voetbal International. De linksback van Ajax onderhandelde de laatste maanden met de club vanwege zijn aflopende contract, maar in de zomer scheiden de wegen van beide partijen. 

Martha mocht het afgelopen seizoen debuteren onder trainer John van 't Schip en kwam uiteindelijk negen keer in actie in de Eredivisie. Martha maakte indruk in zijn eerste wedstrijden, maar kon het hoge niveau niet blijven aantikken. In de Keuken Kampioen Divisie kwam de teller op 23 wedstrijden te staan. Vanwege het aflopende contract vertrekt Martha transfervrij bij Ajax en zijn er geïnteresseerden in zowel binnen- en buitenland.

De Amsterdammers hebben een aanbieding van drie seizoenen op tafel gelegd, maar dat voorstel is afgewezen door de twintigjarige speler. De laatste wedstrijd van Martha voor Ajax dateert van 18 februari in het duel met NEC. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!