'PSV ziet mogelijke opvolger van Veerman in Portugal rondlopen'

'PSV ziet mogelijke opvolger van Veerman in Portugal rondlopen'
4 juni om 12:26

In de zoektocht naar een mogelijke opvolger van Joey Veerman is PSV uitgekomen in Portugal. De Eindhovenaren hebben hun oog laten vallen op Daniel Bragança van Sporting CP. De linksbenige controleur kan op meerdere posities uit de voeten.

Een zomers vertrek van Veerman bij PSV is reëel. Regeren is vooruitzien, zo weet ook technisch directeur Earnest Stewart. Record meldt dat Bragança daarom op zijn radar is verschenen. Behalve PSV zouden ook clubs uit de Bundesliga de 25-jarige middenvelder willen inlijven.

Bragança heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Sporting en ligt daar nog tot medio 2027 vast. Zijn marktwaarde wordt geschat op circa vijf miljoen euro, al heeft hij een afkoopclausule van zestig miljoen in zijn contract staan. PSV zal dat enorme bedrag echter niet gaan betalen, waardoor er onderhandeld moet worden.

Bragança stond dit seizoen driemaal als aanvoerder van Sporting op het veld en kampioen van Portugal met de groenwitten. Hij speelt zijn gehele profcarrière al voor die club.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!