Mbappé laat van zich horen op Instagram: 'Zonder risico, geen overwinningen'

Mbappé laat van zich horen op Instagram: 'Zonder risico, geen overwinningen'

19 juni om 12:43

Kylian Mbappé heeft van zich laten horen op sociale media. De Franse superster, over wie de afgelopen dagen veel werd gezegd en geschreven, deelt op Instagram een cryptische post. Mbappé liep maandagavond een gebroken neus op, waardoor zijn inzetbaarheid in de EK-wedstrijd tegen Oranje van aankomende vrijdag wordt betwijfeld.

'Zonder risico zijn er geen overwinningen', schrijft Mbappé, met bijgevoegd twee foto's uit de wedstrijd tegen Oostenrijk. Daarmee lijkt hij mogelijk te doelen op het feit dat hij risico durft te nemen om zijn land naar successen op het EK te schieten. Maandag moest de kersverse aanwinst van Real Madrid vlak voor tijd de strijd staken, toen hij hard in botsing kwam met verdediger Kevin Danso.

Het lijkt aannemelijk dat Mbappé door zijn gebroken neus de rest van het toernooi met een gezichtsmasker moet spelen. De Franse bondsvoorzitter Phillippe Diallo wilde dinsdag nog niet veel kwijt over zijn inzetbaarheid. Bondscoach Didier Deschamps zei dat Frankrijk ook zonder hem in staat moet zijn om van Oranje te winnen.

Nederland - Frankrijk begint vrijdagavond om 21.00 uur in de RedBull Arena in Leipzig. Beide landen hebben tot dusver drie punten verzameld in poule D.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe)