Ajax maakt oefenprogramma bekend en speelt tegen bekende en oud-CL tegenstander

Tegen wie oefent Ajax in de voorbereiding?
20 juni om 13:45

De spelers van Ajax hebben zich alweer gemeld op De Toekomst. Ondanks het Europees Kampioenschap werken de Amsterdammers al toe naar het nieuwe voetbalseizoen. Tegen wie oefent AjaxVoetbalNieuws.nl zet de wedstrijden voor je op een rij.

Zonder de internationals is Ajax begonnen aan de voorbereiding van het seizoen 2024/2025. Dat doen de Amsterdammers onder leiding van nieuwe hoofdtrainer Francesco Farioli. De Italiaan hoefde niet lang te wachten op de datum van zijn eerste graadmeting, want de tegenstander in de tweede voorronde van de Europa League is al bekend. Ajax zal tegen FK Vojvodina de eerste slag moeten slaan richting Europese kwalificatie. In tegenstelling tot andere seizoenen blijft de club dit jaar in Nederland voor haar trainingskamp en dus komen zij ook een bekende tegen in de oefencampagne.

Wat is het oefenprogramma van Ajax?

Tijdens het trainingskamp op de Wageningse Berg zal Ajax drie oefenwedstrijden spelen. Om het Ajax-publiek de kans te geven om de wedstrijden bij te wonen zullen de duels afgewerkt worden bij amateurclubs. OWIUS in Oldebroek en WHC in Wezep hebben het genoegen de Amsterdammers te ontvangen.

5 juli 2024: Ajax - PEC Zwolle
9 juli 2024: Ajax vs Sint-Truiden
13 juli 2024: Ajax vs Rangers FC