Daar is de bevestiging: Ten Hag verlengt zijn contract bij Manchester United

Erik ten Hag heeft zijn contract bij Manchester United verlengd tot en met 2026
4 juli om 12:06
Laatste update: 4 juli om 12:11

Manchester United heeft bevestigd dat Erik ten Hag langer bij de club blijft. De Nederlander blijft niet alleen aan als manager, maar heeft ook nog eens zijn contract verlengd tot en met de zomer van 2026.

Dat Ten Hag bij United zou verlengen, lag al meerdere weken in de lijn der verwachting. Het contract van de manager liep aanvankelijk tot en met de zomer van 2025, maar hij krijgt er nu een jaar bij. 

"Ik ben blij dat we een overeenstemming hebben bereikt en verder kunnen werken", begint Ten Hag op de clubwebsite. "Als ik naar de laatste twee jaar terugkijk, dan ben ik trots op de twee prijzen die we hebben gepakt en de progressie die op sommige gebieden is gemaakt. Ik weet dat er nog een hoop te doen is om op het niveau van Manchester United te komen, waarop we kunnen strijden voor de Engelse titel en Europese titels."

"In mijn discussies met de club is duidelijk geworden dat we er precies hetzelfde in staat om die doelen te bereiken", besluit Ten Hag. In het clubstatement wordt nog niets gezegd over de komst van de nieuwe assistenten Ruud van Nistelrooij en René Hake. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit wel rond gaat komen.