Quilindschy Hartman is viral gegaan na een comment op een post van Feyenoord

Feyenoord tekent tweetal uit Ajax-jeugd: Hartman gaat viral met comment op post

12 juli om 09:18
Laatste update: 12 juli om 09:30

Feyenoord rondde donderdag de komst van de gebroeders Nick en Tim de Koning (17 en 15 jaar oud). Het pikante aan de overstap van het tweetal is dat zij allebei de overstap uit de opleiding van Ajax hebben gemaakt. Dat kan Quilindschy Hartman wel waarderen, zo liet hij in een reactie blijken op Instagram.

Zowel Nick als Tim is blij met de overstap naar Feyenoord. "Ik kijk er naar uit om bij Feyenoord de volgende stappen te gaan zetten als voetballer", begint Nick, op de website van Feyenoord. "Het is voor ons allebei een nieuwe club, een nieuwe omgeving, maar ik heb er heel veel zin en vertrouwen in. Ik kan niet wachten tot het seizoen gaat beginnen."

"Feyenoord heeft ons uitgebreid laten zien wat voor plannen ze met ons hebben op sportief gebied", vult Tim aan. "Dat voelde meteen goed en dus wilden we graag deze stap zetten. We zijn nog jong, kunnen nog veel leren, dus is het aan ons allebei om hard te werken en te laten zien wat we waard zijn."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)

Hartman

Dat Hartman flink actief is op Instagram, weten we al langer. De linksback van Feyenoord reageerde ook op de post van de Rotterdammers waarin de komst van de gebroeders De Koning werd aangekondigd. 'Strijders', aldus Hartman, die daarna een reactie terug kreeg van een volger met een Ajax-naam. Die stuurde twee emoji’s, die van een kakkerlak en een verboden teken. Hartman reageerde daar weer op met 'janken'.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)