Dit is wanneer alle spelers na hun vakantie terugkeren bij PSV

Dit is wanneer alle spelers na hun vakantie terugkeren bij PSV

13 juli om 17:22

De selectie van PSV is nog niet helemaal compleet. De Eindhovenaren moeten het een deel van de voorbereiding stellen zonder een aantal sterkhouders, die deelnamen aan het EK of de Copa América. VoetbalNieuws vertelt je wanneer zij terugkeren.

Wanneer keren Schouten en Veerman terug bij PSV?

Jerdy Schouten en Joey Veerman waren met het Nederlands elftal actief op het EK. Beide middenvelders verbleven tot en met de halve finale in Duitsland, waardoor zij nog een aantal dagen tijd krijgen om vakantie te vieren. Naar verwachting keren Schouten en Veerman op 25 juli weer terug bij hun club.

Wanneer keren Bakayoko, Pepi en Tillman terug bij PSV?

Johan Bakayoko werd met België al in de achtste finales uitgeschakeld en heeft dus langer de tijd gehad om te rusten. Hij wordt komende maandag 15 juli terugverwacht, samen met Ricardo Pepi en Malik Tillman. De twee laatstgenoemden namen met de Verenigde Staten deel aan de Copa América, maar vlogen na de groepsfase alweer huiswaarts.

PSV is ondertussen begonnen aan de voorbereiding. De regerend landskampioen speelde tot dusver tegen RSC Anderlecht en Club Brugge. Van Anderlecht werd met 0-3 verloren, tegen Brugge werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Op 4 augustus begint het seizoen officieel met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.