Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd FC Twente - Hannover 96 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd FC Twente - Hannover 96 uitgezonden?
20 juli om 09:53
Laatste update: 20 juli om 09:53

FC Twente bereidt zich voor op het nieuwe seizoen 2024/2025 met een reeks oefenwedstrijden. Zondag staat er weer een interessant duel op het programma. In Oostenrijkse Leogang nemen de Tukkers het op tegen Hannover 96. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

FC Twente, onder leiding van Joseph Oosting, heeft tot dusver twee oefenwedstrijden gespeeld en beide eindigden in een 2-2 gelijkspel, tegen Motherwell en STVV. De ploeg werkt momenteel een trainingskamp af in Oostenrijk en gebruikt deze wedstrijd als test voor de start van het seizoen.

De eerste officiële wedstrijd van FC Twente is op 6 of 7 augustus, wanneer ze het opnemen tegen een nog te bepalen tegenstander in de derde voorronde van de Champions League. Hun Eredivisie-campagne begint op zaterdag 10 augustus met een uitwedstrijd tegen NEC. Hannover 96, dat komend seizoen uitkomt in de 2. Bundesliga, zal ook gretig zijn om hun voorbereidingen goed af te sluiten.

FC Twente - Hannover 96 kijken

FC Twente - Hannover 96 begint zondag 20 juli om 14.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.