'Manchester United blijft geïnteresseerd in De Ligt ondanks komst Yoro'

'Manchester United blijft geïnteresseerd in De Ligt ondanks komst Yoro'

18 juli om 22:30

Manchester United heeft de komst van Leny Yoro bevestigd, maar blijft ondanks dat geïnteresseerd in Matthijs de Ligt. Dit nieuws meldt Laurie Whitwell van The Athletic

Transfer Leny Yoro

Hoewel de transfer van Yoro naar Old Trafford deze week werd afgerond, blijft de Nederlandse verdediger een belangrijke doelwit voor de club van Erik ten Hag. Yoro maakte voor ongeveer vijftig miljoen euro de overstap van Lille OSC naar Manchester United, waarbij hij de voorkeur gaf aan de Engelse club boven Real Madrid. Eerder werd gespeculeerd dat de keuze voor Yoro slecht nieuws zou zijn voor De Ligt, maar volgens Whitwell blijft de interesse in De Ligt onverminderd.

Mogelijke verkoop transferdoelwitten United

Manchester United blijft ook geïnteresseerd in Jarrad Branthwaite van Everton. Het aantrekken van nog een centrale verdediger hangt echter af van eventuele verkopen. Victor Lindelöf staat op de nominatie om te vertrekken, met Fenerbahçe als mogelijke bestemming.

Transfer De Ligt

De Ligt wordt al enkele weken gelinkt aan een transfer van Bayern München naar Manchester United. Een eventuele transfer zou een hereniging betekenen met Erik ten Hag, onder wie De Ligt bij Ajax speelde. Branthwaite is ook een serieuze optie, maar zowel Bayern als Everton zijn niet van plan hun verdedigers makkelijk te laten gaan.