Taylor tankt vertrouwen in oefencampagne: dit zegt de middenvelder over het huidig

Taylor tankt vertrouwen in oefencampagne: dit zegt de middenvelder over het huidige Ajax

19 juli om 18:23

Kenneth Taylor is positief gestemd over het verloop van de oefencampagne van Ajax. Komende week staat de eerste officiële test op het programma en het vertrouwen bij de Ajacied is aanwezig. VoetbalNieuws zet zijn uitspraken op een rij.

Taylor kan nog altijd op interesse rekenen van menig ploeg uit Europa. De middenvelder mag echter niet weg en van een officieel bod was ook nog geen sprake. De komende weken ligt de focus dan ook op het behalen van Europa League-voetbal en een sterke seizoenstart.

Wat zegt Taylor over de stappen die Ajax heeft gemaakt?

In gesprek met Ziggo Sport uit Taylor zich zeer positief. "We hebben een zware voorbereiding gehad. We zijn fit. Het kost misschien wel veel energie, maar we hebben er ook vele effort in gestoken. We moeten door in Europa, dat is ons doel."

Al meermaals is te zien dat de trainer, Francesco Farioli, er kort op zit tijdens wedstrijden en training. Volgens de middenvelder is dat een goed teken. "Ik denk dat het wel goed is voor ons op dit moment. Ik snap wel wat je bedoelt, maar we moeten continu scherp gehouden worden. Dus ik denk dat het wel goed is."