Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd AZ - KV Kortrijk uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd AZ - KV Kortrijk uitgezonden?
20 juli om 08:41

AZ zet zijn voorbereiding op het seizoen 2024/2025 voort met een spannende oefenwedstrijd tegen het Belgische KV Kortrijk. Na indrukwekkende overwinningen in eerdere oefenwedstrijden, belooft ook dit duel veel spektakel. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

AZ - Kortrijk kijken

AZ heeft tot nu toe twee oefenwedstrijden gespeeld en beide met overtuigende cijfers gewonnen. AEK Athene werd met 6-0 verslagen en Excelsior met 8-0. De ploeg van trainer Maarten Martens laat hiermee zien klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. De oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk wordt gespeeld op zaterdag 20 juli om 14.00 uur op het sportcomplex van Alkmaarsche Boys. Fans kunnen de wedstrijd live volgen via de website van AZ, waar een gratis account aangemaakt kan worden.

Deze wedstrijd is een belangrijk onderdeel van AZ's voorbereiding, waarbij de Alkmaarders zich klaarmaken voor hun seizoensopener tegen Almere City op 10 augustus. Naast KV Kortrijk staan er nog meer uitdagende oefenduels op het programma, waaronder wedstrijden tegen FC Köln, Aris, Atalanta, Le Havre en Stoke City.

VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.