Waar en hoe laat wordt het oefenduel SC Paderborn - PSV uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het oefenduel SC Paderborn - PSV uitgezonden?
20 juli om 08:33

PSV bereidt zich grondig voor op het nieuwe seizoen en dat begint met een reeks oefenwedstrijden. Zaterdagmiddag nemen de Eindhovenaren het op tegen SC Paderborn, en er staan maar liefst twee wedstrijden op het programma. Een perfecte gelegenheid voor de fans om te zien hoe de ploeg van Peter Bosz ervoor staat na de zomerstop. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

SC Paderborn - PSV kijken

PSV startte de voorbereiding zonder haar internationals, maar heeft al meerdere oefenwedstrijden ingepland. De eerste wedstrijd tegen Anderlecht werd verloren, maar de ploeg is vastberaden om sterker terug te komen. Zaterdag 20 juli staan er twee wedstrijden tegen SC Paderborn op het programma, om 12.00 uur en om 14.00 uur. Ze worden gespeeld tijdens het trainingskamp in het Duitse Marienfeld.

Deze wedstrijden zijn live te volgen via de stream van het Eindhovens Dagblad, met commentaar van Evert ten Napel en Rik Elfrink. Daarvoor moet je wel abonnee zijn.

De oefenwedstrijden zijn cruciaal voor PSV in aanloop naar de Johan Cruijff Schaal, waar ze op 4 augustus Feyenoord zullen ontmoeten. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.