Bij één van deze Eredivisie-clubs wil Tannane zijn carrière het liefst afsluiten

Bij één van deze Eredivisie-clubs wil Tannane zijn carrière het liefst afsluiten
21 juli om 07:35

Oussama Tannane wil zijn spelersloopbaan graag afsluiten in Nederland. De middenvelder is momenteel met zijn club in Nederland en liet aan ESPN weten dat hij graag zijn carrière het liefst wil afsluiten bij NEC of Heracles. 

Tannane traint momenteel met Umm Salal in Horst. Binnenkort speelt zijn team een oefenwedstrijd tegen Heracles. De competitie in Qatar begint op 9 augustus. "Ik heb het erg naar mijn zin in Qatar", zegt Tannane. "Een islamitisch land is voor mij een pluspunt. Het weer is ook een factor. Nederland is heerlijk om in te wonen, maar het grauwe weer kan deprimerend zijn."

Toen Tannane in 2023 naar Qatar vertrok, had hij ook bij NEC kunnen blijven. "Het was moeilijk om Nijmegen te verlaten. Ik kon het aanbod dat ik kreeg echter niet weigeren. Gelukkig heb ik NEC nog wat opgeleverd", aldus Tannane. Hij heeft nog een jaar contract in Qatar, maar wil daarna terug naar Nederland. "Ik wil eindigen bij NEC of Heracles. Dat zijn mijn clubs. Daar heb ik een warm gevoel bij."

Hoewel Tannane de meeste wedstrijden voor Vitesse speelde, heeft een terugkeer naar Arnhem niet zijn voorkeur. Hij speelde eerder ook voor FC Utrecht en sc Heerenveen en kwam uit in de jeugdopleiding van PSV.