Van den Brom baalt van onduidelijkheid: dit zegt de trainer over de licentie van Vitesse

Van den Brom baalt van onduidelijkheid: dit zegt de trainer over de licentie van V
22 juli om 23:10
Laatste update: 22 juli om 23:10

John van den Brom leeft gespannen toe naar de seizoenstart met Vitesse. De club is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar of de Arnhemmers nog bestaan over een maand, is nog maar de vraag. VoetbalNieuws zet de uitspraken van de trainer op een rij.

Vitesse wacht nog altijd op een definitief besluit van de licentiecommissie van de KNVB. De Arnhemmers kregen eerder te horen dat zij geen proflicentie kregen, maar de club ging in hoger beroep. Achter de schermen is men nog altijd bezig om de financiële problemen op te lossen.

Wat zegt Van den Brom over de voorbereiding van Vitesse?

"Sportief is het vervelend dat je niks kunt doen", doelt de oefenmeester tegenover De Gelderlander op het feit dat Vitesse door de financiële problemen geen spelers aan kan trekken. "De onzekerheid wordt weer verlengd en er komen tien dagen extra bij. Het is niet zo dat we niks hebben gedaan. We hebben al wel wat opgebouwd met elkaar de afgelopen drie weken. Het blijft alleen onduidelijk met wie we precies gaan starten aan het nieuwe seizoen."

Van den Brom blijft positief over het behouden van een proflicentie. "Eerst waren het drie dingen die nog moesten worden geregeld, nu nog maar één aspect. Dat is dus het positieve van het verhaal. We moeten daar nu maar mee dealen, het is zoals het is."