Waar en hoe laat wordt de wedstrijd tussen Vojvodina en Ajax uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de returnwedstrijd tussen Vojvodina en Ajax uitgezonden?

1 augustus om 10:52
Laatste update: 1 augustus om 10:52

Ajax neemt het in de voorronde van de Europa League op tegen Vojvodina. In Amsterdam wonnen de Amsterdammers door een laat doelpunt van Branco van den Boomen. Waar kun je de return van deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax heeft een goede uitgangspositie na de eerste wedstrijd, waarin Francesco Farioli zijn debuut maakte als trainer van de Amsterdammers. Ajax creëerde in de eerste helft in de heenwedstrijd veel kansen, maar wist pas in de slotfase afstand te nemen van Vojvodina. In de tweede helft stelde het team van Farioli behoorlijk teleur. In Servië krijgt Ajax waarschijnlijk te maken met een heksenketel. 

De Servische ploeg zal alles in het werk stellen om de achterstand goed te maken en een plek in de volgende ronde te bemachtigen. De winnaar van dit tweeluik neemt het in de derde voorronde op tegen Panathinaikos of Botev Plovdiv.

Waar en hoe laat kun je Vojvodina - Ajax live kijken?

Vojvodina – Ajax begint donderdag 1 augustus om 20.00 uur in het Stadion Karađorđe. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.