'Ramaj krijgt extra optie om Ajax te verlaten: Italiaanse interesse in de doelman'

'Ramaj krijgt extra optie om Ajax te verlaten: Italiaanse interesse in de doelman'
27 juli om 18:33
Laatste update: 27 juli om 18:35

Diant Ramaj staat volgens transferexpert Gianluca Di Marzio in de belangstelling van Genoa. De doelman lijkt Pasveer voor zich te moeten dulden en ziet naar verluidt een vertrek uit Amsterdam deze zomer als optie. 

Genoa is deze zomer op zoek naar een doelman. Deze week kwam naar buiten dat zij David de Gea op het oog hebben als potentiële nieuwe doelman. De oud-doelman zit na zijn vertrek bij Manchester United inmiddels al een jaar zonder club, waardoor er twijfels bij de Italiaanse club zouden zijn over de doelman. Ramaj is daar nu als mogelijke optie bijgekomen. Volgens Di Marzio heeft de club al contact met Ajax voor de 22-jarige doelman.

Francesco Farioli wist deze week te verrassen door in de voorronde van de Europa League tegen Vojvodina te kiezen voor Pasveer onder de lat. De veertigjarige doelman houdt daarmee Ramaj op de bank, die daar naar verluidt niet van gediend was. De Kroaat, die sinds vorig seizoen bij Ajax onder contract, zou willen vertrekken als hij geen eerste keus is. Ondere andere Chelsea zou de situatie van Ramaj in de gaten houden.