'Over vertrekwens beschikkende Ramaj naast Chelsea ook door Man City bekeken'

Diant Ramaj is volgens Tim van Duijn ook door Manchester City bekeken
24 juli om 11:39
Laatste update: 24 juli om 13:09

Diant Ramaj staat naast Chelsea ook in de belangstelling van Manchester City, zo meldt Tim van Duijn, één van de Ajax-watchers van Voetbal International. Naar welke club de doelman van de Amsterdammers gaat vertrekken durft hij niet te zeggen, maar dat hij gaat dan weer wel.

Dinsdag werd duidelijk dat niet Ramaj, maar Remko Pasveer de eerste doelman gaat worden bij Ajax. Dat heeft er volgens ESPN voor gezorgd dat de Duitser per direct wil vertrekken uit de Johan Cruijff Arena. In Italië werd vervolgens onder meer Chelsea als mogelijke nieuwe club genoemd. 

Volgens Van Duijn behoort ook Manchester City mogelijk tot de opties voor Ramaj. "Ik heb nog niet concreet een beeld welke club het wordt. Volgens mij is er ook nog geen bod binnen bij Ajax. Maar ik durf wel aan dat hij weg is in de komende weken. Dat zal inderdaad een Premier League-club of Spaanse club kunnen zijn, maar welke weet ik echt niet. Ik weet wel dat hij druk bekeken is door Manchester City en dat Chelsea hem op de korrel heeft. Maar er zullen er wel meer geïnteresseerd zijn", klinkt het in de podcast TransferPioniers.

Op het aanstaande vertrek van Ramaj zal in ieder geval worden geanticipeerd, weet Van Duijn. Go Ahead Eagles-doelman Jeffrey de Lange wordt genoemd als een van de kandidaten.