Heracles haalt talentvolle Feyenoord-middenvelder op huurbasis naar Almelo

Heracles haalt talentvolle Feyenoord-middenvelder op huurbasis naar Almelo
30 juli om 09:30
Laatste update: 30 juli om 09:30

Heracles Almelo heeft de 21-jarige Shiloh 't Zand gehuurd van Feyenoord. De aanvallende middenvelder draagt dit seizoen rugnummer 10, zo maakt de club zojuist bekend. De huurovereenkomst bevat geen optie tot koop.

"Bij de eerste keer dat ik op de club kwam kreeg ik meteen een goede indruk. Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer en hij gaf mij veel vertrouwen", zei 't Zand bij zijn presentatie. "Vorig seizoen werd ik verkozen tot het Beste Talent van de Keuken Kampioen Divisie en ik weet dat mensen daarom nu veel van mij verwachten, maar ik ben er klaar voor."

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij met de nieuwe aanwinst. "Vorig seizoen heeft hij zichzelf bij FC Dordrecht op een goede manier laten zien. Met zijn technisch vermogen kan hij extra creativiteit toevoegen aan ons spel. Daarnaast beschikt hij over scorend vermogen en we zijn blij dat hij hier is."

't Zand scoorde elf doelpunten in 35 wedstrijden voor FC Dordrecht. Omdat 't Zand bij Feyenoord geen uitzicht had op speelminuten, besloot de club hem te verhuren aan Heracles. 't Zand sluit per direct aan bij de selectie en staat dinsdagochtend al voor het eerst op het trainingsveld.