'Oud-Ajacied op weg richting Benfica-uitgang, PSV heeft interesse'

David Neres op verlanglijstje bij PSV
7 augustus om 14:35

PSV zou mogelijk oud-Ajacied David Neres op het verlanglijstje hebben. De vleugelaanvaller zou mogen vertrekken bij Benfica. Daarmee zouden de Eindhovenaren voorsorteren op een vertrek van Johan Bakayoko.

'PSV gaat in de race voor David Neres', kopt het Portugese Record over een mogelijke transfer van de Braziliaan. Dit nieuws wordt versterkt door de Italiaanse transfergoeroe Gianluca Di Marzio. Volgens zijn informatie zouden de Eindhovenaren zich naast Besiktas en SSC Napoli ook hebben gemeld. Neres zou rond de 25 miljoen euro moeten kosten.

Daarmee zou PSV alvast aan het rondkijken zijn voor een vervanger van Bakayoko. De rechtsbuiten van de Eindhovenaren kan rekenen op veel interesse kan het Philips Stadion nog gaan verlaten. Roger Schmidt heeft Neres niet meer nodig en dus zou hij op het verlanglijstje zijn verschenen. Tot een officieel bod kwam het echter nog niet. 'Voor zover we hebben ontdekt, heeft het Eindhovense team nog geen formeel voorstel ingediend bij Benfica. Het is iets dat binnenkort zou kunnen gebeuren', aldus het Portugese medium.

Neres zou zijn voorkeur hebben uitgesproken voor Napels en zich bij de selectie van Antonio Conte willen voegen. Een transfer richting PSV zou voor de Braziliaan een terugkeer betekenen in de Eredivisie. Eerder speelde hij voor Ajax. Afgelopen seizoen speelde Neres 35 wedstrijden voor Benfica in alle competities. Daarin scoorde hij vijf doelpunten en gaf hij tien assists.