'PSV niet happig op transfer Drommel, Engelsen wachten vraagprijs af'

'PSV niet happig op transfer Drommel, Engelsen wachten vraagprijs af'
7 augustus om 18:33

Blackburn Rovers wacht op een vraagprijs van PSV voor keeper Joël Drommel. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Britse club opnieuw interesse toont nadat hun eerdere doelwit, Jeffrey de Lange, tekende bij Olympique Marseille.

Volgens bronnen rond de situatie heeft PSV nog geen specifieke vraagprijs voor Drommel gecommuniceerd aan Blackburn. De Engelse club had aanvankelijk interesse om Drommel te huren, maar PSV vond dit geen aantrekkelijke optie omdat het moeilijk zou zijn om een vervanger te vinden voor de 27-jarige keeper. Blackburn was wel bereid om het volledige salaris van Drommel over te nemen.

Of er de komende weken nog een transfer zal plaatsvinden, blijft onduidelijk. PSV lijkt niet enthousiast te zijn over het vertrek van Drommel. De keeper, die graag weer als eerste doelman actief wil zijn, zit momenteel op de bank bij PSV en ziet weinig kans op een basisplaats. Ondanks zijn wens om te spelen, blijft Drommel bij PSV gewaardeerd om zijn professionele houding en heeft hij nog een contract tot medio 2026.