'PSV informeerde naar oud-Twente-back, transfer bleek nagenoeg onhaalbaar'

'PSV informeerde naar oud-Twente-back, transfer bleek nagenoeg onhaalbaar'

8 augustus om 15:04

PSV heeft onlangs geïnformeerd naar de diensten van Jayden Oosterwolde, maar kreeg nul op het rekest. Dat meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren blijven daardoor op zoek naar versterkingen in de verdediging.

Oosterwolde, voormalig speler van FC Twente en momenteel bij Fenerbahce onder contract, is niet haalbaar voor PSV. De Zwollenaar ligt vast tot 2027 en trekt interesse van meerdere Premier League-clubs. Dat maakt een transfer financieel onhaalbaar voor de Eindhovenaren.

Naast Oosterwolde bekijkt PSV andere opties, zoals Robin Gosens van Union Berlin. Echter, ook Gosens is lastig te krijgen vanwege de voorkeur van Union voor een definitieve transfer. Eerdere gesprekken met Patrick van Aanholt, die transfervrij is, leidden niet tot een akkoord.

PSV blijft zoeken naar versterking in de verdediging. De club wil na Ryan Flamingo nog een centrale verdediger aantrekken, met Sepp van den Berg als topkandidaat, maar Liverpool vraagt 20 miljoen euro. Ook wordt een nieuwe rechtsback gezocht, nu Jordan Teze mogelijk naar AS Monaco vertrekt. Kenny Tete van Fulham wordt overwogen, ondanks zijn lopende contract bij de Londense club.