'Brighton meldt zich bij PSV voor verdediger: club wijst eerste bod resoluut af'

'Brighton meldt zich bij PSV voor verdediger: PSV wijst eerste bod resoluut af'
13 augustus om 20:30
Laatste update: 13 augustus om 20:31

Brighton & Hove Albion heeft zich bij PSV gemeld voor Olivier Boscagli. De Eindhovenaren hebben het eerste bod van de Engelse club echter resoluut afgewezen en zien de Fransman liever niet vertrekken deze zomer, zo meldt het Eindhovens Dagblad. 

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Brighton & Hove Albion een bod heeft uitgebracht op Olivier Boscagli, maar PSV dit direct heeft afgewezen. De Engelse club bleek niet bereid of in staat om aan de vraagprijs van PSV te voldoen. Een vertrek van de Franse verdediger, wiens contract volgend jaar afloopt, zou de club nu slecht uitkomen gezien de huidige verdedigende zorgen in Eindhoven.

Boscagli keerde recent terug in de selectie en speelde een sterke wedstrijd tegen RKC. PSV beschouwt hem als cruciaal voor hun kampioensaspiraties en wil hem dan ook graag langer vastleggen. Het niet bekend hoeveel de Engelse club wilde betalen voor de Fransman, maar Brighton zal flink meer moeten bieden om een kans te maken op de verdediger. Ook Turkse clubs als Galatasaray en Besiktas interesse tonen, maar mogelijk niet aan de vraagprijs kunnen voldoen.