Slot over nieuwe leven in Engeland: ‘Liverpool is echt anders dan Zwolle’

Dit zegt Arne Slot over zijn leven in Liverpool
14 augustus om 12:55

Arne Slot heeft zich snel aangepast aan Liverpool, maar hij geeft toe dat het privé even schakelen is. De trainer woont nu alleen in Engeland, terwijl zijn gezin in Zwolle is achtergebleven. In een interview met Viaplay deelt Slot zijn ervaringen over deze grote verandering.

Slot werd hartelijk ontvangen door Liverpool en prijst de faciliteiten van de club. "Ze hebben mij en mijn stafleden heel warm welkom geheten en de faciliteiten zijn hier fantastisch", zegt Slot. Toch merkt hij op dat de overgang naar een nieuwe omgeving niet zonder uitdagingen is. "Privé is het wel even schakelen. Liverpool is echt een andere stad dan Zwolle."

Hoewel Slot zich volledig op zijn werk stort, mist hij af en toe de nabijheid van familie. "Er zijn momenten waarop ik graag even bij mijn broer langs was gegaan voor een bakje koffie," vertelt hij. Ondanks deze aanpassingsperiode is Slot optimistisch. "Zoals alles in het leven heeft het tijd nodig om te wennen. Ik kijk ernaar uit om de sfeer en het fanatisme van de fans in het stadion hier mee te maken."