'Feyenoord meldt zich bij Torino voor komst van negentienjarige middenvelder'

Feyenoord wil zich versterken met Aaron Ciammaglichella
15 augustus om 09:45
Laatste update: 15 augustus om 13:44

Feyenoord zou zich naar verluidt hebben gemeld bij Torino voor Aaron Ciammaglichella. De negentienjarige middenvelder moet de nieuwe versterking worden. De multi-inzetbare Ciammaglichella kan ook in de aanval uit de voeten.

Feyenoord is nog steeds druk bezig op de transfermarkt. Dit keer is bekend geworden dat de Rotterdammers interesse hebben in Aaron Ciammaglichella, zo meldt sportjournalist Nicolò Schira. Feyenoord zou hem niet alleen graag willen hebben, er zou zelfs al contact zijn geweest tussen beide clubs. 'Feyenoord is concreet in gesprek om Ciammaglichella los te weken uit Italië. De negentien jaar oude speler staat op dit moment nog onder contract bij Torino, maar zou volgens ingewijden wel oren hebben naar een transfer richting Rotterdam.'

Ciammaglichella kan dus niet alleen uit de voeten op het middenveld tevens is hij inzetbaar als valse spits of zelfs als buitenspeler. Eerder kwam al naar buiten dat er Rotterdamse interesse zou zijn, maar concreet werd die interesse nog niet. De Italiaan speelde nog niet in de hoofdmacht van Torino. Bij Feyenoord zou Ciammaglichella eerst aansluiten bij de Onder-21, waarna hij mogelijk kan doorschuiven.

Op Transfermarkt.com vertegenwoordigd de middenvelder een waarde van rond de één miljoen euro. Over de duur van zijn contract is momenteel niets bekend, wel is duidelijk dat Ciammaglichella in 2022 aansloot bij Torino onder 20. Die ploeg komt uit in de Primavera 1, de hoogste jeugdcompetitie in Italië. Ook maakt hij deel uit van de selectie van Italië onder 19. Daar speelde hij al veertien interlands, maar scoorde hij nog niet.