'PSV tast wéér mis: Barcelona-talent niet naar Eindhoven, maar naar Frankrijk'

Mika Faye gaat niet naar PSV, maar naar Stade Rennes
22 augustus om 17:44
Laatste update: 22 augustus om 17:51

PSV heeft misgetast bij Mikayil Faye, zo weet Fabrizio Romano. De Italiaanse transferjournalist heeft zijn befaamde here we go gegeven voor de transfer van het talent van FC Barcelona, dat bij Stade Rennes gaat spelen.

Woensdag kwam het nieuws naar buiten dat PSV heeft geprobeerd om Faye naar de club te halen. De Eindhovenaren zouden een bod hebben uitgebracht op het talent van Barcelona, de club die graag een terugkoopclausule wilde bedingen. Het is niet bekend of de Catalanen dat bod hebben afgeslagen, maar de speler gaat in ieder geval elders heen.

Stade Rennes gaat Faye strikken voor twaalf miljoen euro met een doorverkooppercentage van 25%. Daarbovenop krijgt Barça zijn zin met de terugkoopclausule. Die ligt op 35 miljoen euro, klinkt het.

Naast Faye greep PSV ook al naast Sepp van den Berg, die op het punt staat om zijn transfer naar Brentford af te ronden. De Eindhovenaren hebben met Adamo Nagalo nog één hangijzer in het vuur wat betreft een rechter centrale verdediger. Wordt vervolgd.