Update: 'AS Roma en PSV bereiken akkoord over Poolse linksback'

'PSV pakt door en doet eerste bod bij AS Roma op Poolse linksback'
25 augustus om 10:37
Laatste update: 25 augustus om 10:38

PSV heeft een serieus bod van negen miljoen euro neergelegd bij AS Roma voor Nicola Zalewski. De Poolse international overweegt nu een mogelijke transfer naar Eindhoven, zo meldt Gianluca Di Marzio. De Telegraaf meldt dat de Romeinen akkoord zijn met de negen miljoen die door PSV geboden is. 

PSV is hard op zoek naar versterkingen voor de defensie. Zalewski staat al langer op de radar van de club en nu is er een officieel bod gedaan. Technisch directeur Earnest Stewart is naast een linksback ook op zoek naar een rechtsback en een centrale verdediger. Eerder werden Robin Gosens, Owen Wijndal en Patrick van Aanholt al genoemd als mogelijke opties voor de linksbackpositie.

Zalewski heeft nog een contract van één jaar bij AS Roma en vertegenwoordigt een marktwaarde van ongeveer twaalf miljoen euro. De Italiaanse club zou dat bedrag ook willen ontvangen voor de 21-jarige linksback. Napoli toonde eerder ook interesse in Zalewski, maar op dit moment lijkt PSV de beste papieren te hebben om de Poolse international binnen te halen.

Update: De Telegraaf meldt vervolgens dat PSV een akkoord heeft bereikt met AS Roma over de transfer van Nicola Zalewski. De club uit Eindhoven heeft een bod van negen miljoen euro uitgebracht op de Poolse international. Dit bedrag is voldoende voor AS Roma om in te stemmen met het vertrek van de veelzijdige linksachter. Het is nu volgens de krant aan de speler zelf of hij de overstap naar Eindhoven wil maken.