'Feyenoord ziet middenvelder mogelijk vertrekken naar Fortuna Sittard'

Fortuna Sittard wil Ezequiel Bullaude hebben van Feyenoord
26 augustus om 09:05

Ezequiel Bullaude lijkt een transfer binnen de landsgrenzen van Nederland te gaan maken. De aanvallende middenvelder van Feyenoord kan rekenen op concrete interesse van Fortuna Sittard. Het is nog onduidelijk of het over een huurdeal gaat of een definitieve transfer.

'Fortuna Sittard heeft Feyenoord een aanbieding gedaan om Ezequiel Bullaude in te lijven', schrijft het doorgaans betrouwbare 1908.nl. Het zou niet de eerste keer zijn dat Bullaude vertrekt uit Rotterdam, want ook vorig seizoen was hij niet te zien in een Feyenoord-shirt. Boca Juniors huurde de Argentijn toen voor één seizoen van de Rotterdammers.

In de transferzomer van 2022 betaalden de Rotterdammers twee miljoen euro aan Godoy Cruz voor de handtekening van Bullaude. De 23-jarige staat nog tot medio 2026 onder contract, maar lijkt wederom niet in de plannen van nieuwe trainer Brian Priske voor te komen. Fortuna Sittard kan uitkomst bieden, maar het is nog onduidelijk over wat soort deal beide partijen praten. 'In Sittard liggen er alleen mogelijkheden om te huren, maar beide clubs staan open voor de mogelijke transfer.'

Het huwelijk tussen Bullaude en Feyenoord is geen gelukkige. Hij speelde slechts vijftien wedstrijden in het eerste elftal van de Rotterdammers en kwam daarin één keer tot scoren. Ook leverde de Argentijn twee assits af. Echter speelde Bullaude geen enkele keer in de basis. Elk optreden dat hij maakte als speler van Feyenoord kwam als invaller.