ESPN: Gimenez blijft hopen op avontuur, Feyenoord-vertrek nog steeds mogelijk

ESPN: Gimenez blijft hopen op avontuur, Feyenoord-vertrek nog steeds mogelijk

26 augustus om 20:03
Laatste update: 26 augustus om 20:05

Ondanks het feit dat Santiago Gimenez een overstap naar Nottingham Forest heeft afgewezen, blijft de kans groot dat hij deze zomer bij Feyenoord vertrekt. Dat meldt ESPN zojuist. De afwijzing van de Mexicaan betekent niet vanzelfsprekend dat de Rotterdammers hem binnenboord houden.

Lang zag het ernaar uit dat Gimenez ging kiezen voor een avontuur in de Premier League. Feyenoord en Nottingham leken het eens te zijn over een transfersom van circa 33 miljoen euro, maar met nog een week te gaan op de Nederlandse window hield de spits uiteindelijk de boot af. Dat bevestigt het Mexicaanse TNT Sports aan ESPN.

De zender meldt dat Gimenez en zijn vertegenwoordigers 'blijven hopen op een avontuur'. Er zou genoeg interesse zijn, maar behalve Nottingham is er tot dusver niets concreets. 'Ook een langer verblijf in Rotterdam-Zuid behoort 'gewoon' nog tot de opties', schrijft ESPN. 'Gimenez hecht veel waarde aan het spelen in de Champions League en spelen voor het kampioenschap in de Eredivisie. Toch blijft de kans groot dat Santiago Gimenez deze zomer de deur van De Kuip achter zich dicht trekt.'

Gimenez heeft nog een contract tot medio 2027 bij Feyenoord. Tot dusver speelde de 23-jarige aanvaller negentig officiële duels voor de club waarmee hij landskampioen werd en de KNVB beker won. Daarin scoorde hij 53 keer.