'Dit verwacht PSV nog te doen in de laatste dagen van de transfermarkt'

'Dit verwacht PSV nog te doen in de laatste dagen van de transfermarkt'

27 augustus om 08:21

PSV is in de laatste dagen van de transferperiode druk bezig om de selectie te versterken. Er wordt verwacht dat de club nog enkele belangrijke deals zal sluiten voordat de internationale transfermarkten op vrijdag sluiten, aldus het Eindhovens Dagblad.

Met welke transfers is PSV momenteel nog bezig?

Het grootste doelwit blijft de Japanse verdediger Ko Itakura, waarvoor PSV bereid is een clubrecord van meer dan vijftien miljoen euro te betalen. Dit zou de duurste aankoop in de geschiedenis van de club betekenen. Ondanks dat de afgelopen dagen relatief rustig verliepen, is het de verwachting dat de club in de komende dagen serieuze stappen zal zetten.

'PSV blijft pushen voor komst Lodi'
Naast Itakura heeft PSV nog tussen de 25 en 30 miljoen euro beschikbaar voor transfers, wat mogelijk ook gebruikt wordt om Renan Lodi, de beoogde nieuwe linksback, naar Eindhoven te halen. De Braziliaan speelt momenteel bij Al Hilal en zou op huurbasis overkomen, mits de onderhandelingen succesvol verlopen.

'Behouden Schouten en Bakayoko cruciaal'
Met slechts enkele dagen te gaan, staat technisch directeur Earnest Stewart voor de uitdaging om de selectie te versterken. Het behouden van spelers zoals Joey Veerman, Johan Bakayoko en Jerdy Schouten staat hoog op de agenda, terwijl de club nog op zoek is naar extra defensieve krachten om de selectie 'Champions League-proof' te maken. Of PSV erin slaagt om de gewenste versterkingen binnen te halen, blijft de vraag.