Feyenoord krijgt goed nieuws en ziet geblesseerde spelers terugkeren

Feyenoord krijgt goed nieuws en ziet geblesseerde spelers terugkeren
27 augustus om 13:29

Feyenoord heeft een positieve update gegeven over de terugkeer van enkele geblesseerde spelers. Gernot Trauner, Bart Nieuwkoop en Antoni Milambo hebben zich weer aangesloten bij de groepstrainingen. Dit komt op een cruciaal moment, aangezien De Klassieker tegen Ajax voor de deur staat.

Trauner raakte geblesseerd tijdens het Europees Kampioenschap, waar hij in actie kwam voor Oostenrijk. Zijn bovenbeenblessure hield hem sindsdien aan de kant. Nu hij weer in training is, hoopt trainer Brian Priske dat hij klaar zal zijn voor de clash met Ajax. Nieuwkoop en Milambo hebben ook hun herstel afgerond en lijken op tijd fit te zijn voor het belangrijke duel.

Niet al het blessurenieuws is positief. Linksback Hugo Bueno, die dit seizoen gehuurd wordt van Wolverhampton Wanderers, zal de Klassieker moeten missen. Bueno liep een spierblessure op tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle en is volgens de club 'meerdere weken' uitgeschakeld. Dit betekent dat hij ook de ontmoeting met Ajax niet zal halen.

Met uitzondering van Bueno en Quilindschy Hartman, werkt Feyenoord verder toe naar het duel met Ajax. De inzetbaarheid van de herstelde spelers is nog niet definitief, maar de kansen lijken gunstig voor de Rotterdamse club.