Dit is waarom Weghorst zichtbaar geïrriteerd de training van het Nederlands elftal

Weghorst zichtbaar geïrriteerd: spits maakt ruzie met Timber en Koeman op training

8 september om 15:09
Laatste update: 8 september om 17:03

Wout Weghorst verliet zondag als één van de eerste de training van het Nederlands elftal. De aanvaller was geïrriteerd en VoetbalNieuws vertelt je waarom.

Weghorst viel zondag in bij het Nederlands elftal. De aanvaller scoorde bij zijn invalbeurt tegen Bosnië en Herzegovina, maar aangezien hij niet startte, trainde hij mee met de groep. Daar kwam het echter tot een akkefietje.

Waarom verliet Weghorst geïrriteerd de Oranje-training?

Weghorst zou in een duel met Jurriën Timber een tik op zijn voet hebben gehad. De aanvaller was hierdoor geïrriteerd en nam het de Arsenal-verdediger niet in dank af. Enkele seconden later kreeg hij diens broer te hard in zijn rug. Quinten Timber zat volgens Weghorst te docht op hem en de spits deed dit met een cynische lach af.

Weghorst beklaagde zich bij Ronald Koeman, maar die was daar niet van gediend. "Ik heb tegen jou iets gezegd, ik heb tegen hen iets gezegd", aldus de bondscoach opgetekend door De Telegraaf. 'En nu is ’t klaar, riep bondscoach Ronald Koeman op een gegeven moment, toen Weghorst zich in woord en gebaar bleef beklagen over de gang van zaken.' Vrij kort daarna was de training afgelopen en trok Weghorst als eerste naar zijn fiets.