Waar en hoe laat wordt Southampton - Manchester United uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Southampton - Manchester United uitgezonden?
14 september om 12:35
Laatste update: 14 september om 12:35

Voetbalfans kunnen zich verheugen op een spannend duel in de Premier League als Southampton het zaterdagmiddag opneemt tegen Manchester United. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Southampton - Manchester United kijken

Manchester United, onder leiding van Erik ten Hag, kende een moeizame start van het seizoen. De ploeg pakte tot dusver slechts drie punten uit drie gespeelde wedstrijden. Fulham werd thuis met 1-0 verslagen, maar daarna volgden nederlagen: 2-1 tegen Brighton en een pijnlijke 0-3 tegen aartsrivaal Liverpool. Hierdoor staat United voorlopig op de veertiende plaats en is er werk aan de winkel om de aansluiting met de top te hervinden.

Het gepromoveerde Southampton heeft het ook lastig in de Premier League en verloor al hun drie wedstrijden. Ze verloren met 1-0 van Newcastle United, met 0-1 van Nottingham Forest en met 3-1 van Brentford. Hierdoor staat Southampton momenteel negentiende. De ploeg van manager Russell Martin zal proberen hun eerste punten van het seizoen te pakken tegen Manchester United.

Hoe laat begint Southampton - Manchester United?

Southampton - Manchester United wordt zaterdag 14 september 2024 om 13.30 uur live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.