Waar en hoe laat kun je Manchester City - Brentford in de Premier League kijken?

Waar en hoe laat kun je Manchester City - Brentford in de Premier League kijken?
14 september om 16:10
Laatste update: 14 september om 16:10

Voetbalfans kunnen zich verheugen op een spannende Premier League-wedstrijd als Manchester City het opneemt tegen Brentford. Deze wedstrijd vindt komende zaterdag 14 september plaats. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Manchester City - Brentford kijken

Manchester City heeft tot dusver een vlekkeloze start van het seizoen. De ploeg van Pep Guardiola won al haar wedstrijden, waaronder een 0-2 zege op Chelsea en een 1-3 overwinning tegen West Ham United. Met deze resultaten deelt City de koppositie met Liverpool. De Nederlandse verdediger Nathan Aké is onderdeel van de selectie, maar begint tegenwoordig vaak op de bank.

Brentford staat voorlopig zesde en heeft een gemengd begin van het seizoen gekend. De ploeg van Nederlanders Mark Flekken en Sepp van den Berg won met 2-1 van Crystal Palace en met 3-1 van Southampton, maar ging met 2-0 onderuit tegen Liverpool. Brentford zal tegen Manchester City willen laten zien dat ze zich ook tegen de top kunnen meten.

Waar wordt Manchester City - Brentford uitgezonden?

Manchester City - Brentford wordt zaterdag 14 september 2024 om 16.00 uur live uitgezonden op Viaplay en Viaplay TV. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.