Waar en hoe laat wordt Empoli - Juventus in de Serie A uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Empoli - Juventus in de Serie A uitgezonden?
14 september om 17:04
Laatste update: 14 september om 17:04

Op zaterdag 14 september staat de spannende ontmoeting tussen Empoli en Juventus op het programma in de Serie A. Juventus, dat sterk aan het seizoen begon, reist af naar Empoli om de tweede plek te verdedigen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Empoli - Juventus in de Serie A

Juventus heeft dit seizoen al laten zien in goede vorm te verkeren. Na een overtuigende 3-0 zege op Como en Hellas Verona, speelde het recent een doelpuntloos gelijkspel tegen AS Roma. De ploeg van Massimiliano Allegri staat daarmee stevig op de tweede plek. Aan de andere kant wist Empoli AS Roma te verrassen met een knappe 1-2 overwinning, na een stroeve start tegen Monza.

Dit duel is extra interessant voor PSV, dat enkele dagen later tegen Juventus speelt in de Champions League. Bovendien zullen Nederlandse ogen gericht zijn op Teun Koopmeiners, die afgelopen zomer werd overgenomen van Atalanta.

Waar wordt Empoli - Juventus uitgezonden?

De wedstrijd tussen Empoli en Juventus begint zaterdag 14 september om 18.00 uur en is live te volgen via Ziggo Sport 3. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.