Ajax-fans opgelet: door deze redenen zijn de bierprijzen in de ArenA gestegen

Ajax-fans opgelet: door deze redenen zijn de bierprijzen in de ArenA gestegen
13 september om 07:30

Hidde Salverda, operationeel directeur van de Johan Cruijff ArenA, heeft gereageerd op de kritiek van supporters over de stijgende bierprijzen. Fans zijn niet blij met de prijsverhoging, maar Salverda benadrukt dat deze onvermijdelijk is, zo vertelt hij in gesprek met Ajax Life. VoetbalNieuws.nl zet zijn belangrijkste uitspraken voor je op een rij.

"De prijs voor een grote beker bier blijft €7,25," begint Salverda. "Voor een medium beker betaal je nu €6,50, een kwartje meer. We realiseren ons dat dit voor mensen veel geld is, maar we zijn niet de duurste in de omgeving van het stadion."

Salverda legt uit dat de prijsverhoging drie oorzaken heeft: "De inkoopkosten zijn hoger dan een jaar geleden, de personeelskosten zijn gestegen door een nieuwe cao en tijdens veertig evenementen moeten we onze investeringen terugverdienen."

Hoewel hij begrijpt dat deze boodschap niet goed valt, benadrukt hij het belang van deze stappen. "Het is een gevoelig onderwerp, maar we ontkomen er niet aan om het op deze manier rendabel te houden."