Perisíc officieel speler van PSV: dit zegt de Kroaat over zijn stap naar Eindhoven

Perisíc officieel speler van PSV: dit zegt de Kroaat over zijn stap naar Eindhoven
18 september om 15:14

PSV heeft zich versterkt met Ivan Perisíc. De Kroaat komt transfervrij over en moet de Eindhovenaren gaan voorzien van de nodige ervaring gaan voorzien. VoetbalNieuws vertelt je hoe de veelzijdige aanvaller naar zijn overstap kijkt.

Perisíc werd dinsdag uit het niets in verband gebracht met PSV. De Kroaat was transfervrij en in Eindhoven besloot men toe te slaan. Wat volgde was een bliksemsnelle medische keuring en een handtekening van de voormalig wereldster. Zelf reageert de international verheugd.

Wat zegt Perisíc over zijn stap naar PSV?

Op de clubsite van PSV vertelt de Kroaat dat zijn keuze snel was gemaakt. "Sinds ik transfervrij ben, heb ik gewacht op een optie als deze: een club en omgeving waar ik me goed bij voel en waarmee ik prijzen kan winnen", begint Perisíc. "Ik heb mijn oud-ploeggenoot Denzel Dumfries gevraagd om advies, en dat heeft me alleen maar overtuigd dat PSV de juiste stap is. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan, alles te geven en prijzen te winnen."

Earnest Stewart geeft aan twee vliegen in één klap te slaan. Perisíc speelde al meer dan zeshonderd professionele wedstrijden en brengt een hoop ervaring. "Om zoveel wedstrijdervaring te hebben moet je een goede speler zijn, die vrijwel altijd fit is. Anders kom je daar bij lange na niet aan. Met het aanstaande vertrek van Hirving Lozano was er een vacature op de vleugel, maar hij kan op veel verschillende posities uit de voeten. Met Ivan slaan we dus meerdere vliegen in één klap."