Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Priske wijzigt het elftal en is uit op eerherstel

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Priske wijzigt het elftal en is uit op eerhers
Vandaag om 11:00

Feyenoord is uit op eerherstel. De Rotterdammers gingen tegen Bayer Leverkusen keihard onderuit en nemen het dit weekend op tegen NAC Breda. VoetbalNieuws geeft je de vermoedelijke elf namen voor de ontmoeting.

De druk op Brian Priske is hoog. De oefenmeester kent nog geen gelukkig tijd in Rotterdam en ziet zijn ploeg bijna wekelijks steken laten vallen. Afgelopen week speelden de Rotterdammers met 2-2 gelijk tegen FC Groningen, maar midweeks ging het goed mis. Feyenoord ging met ene 0-4 achterstand de rust in tegen Leverkusen, een stand die tevens de einduitslag werd. Menig Feyenoorder ging meermaals in de fout en er is weinig lijn te herkennen in het spel van Priske.

Tegen NAC is men uit op eerherstel. De Rotterdammers horen drie punten te pakken, al helemaal tegen een promovendus in eigen huis. Achterin mag Timon Wellenreuther zijn plek gaan verdediger. De schreeuw om Justin Bijlow neemt toe, maar de Duitser geniet nog de voorkeur. Gernot Trauner verdwijnt wel uit de basis. Hij wordt vervangen door Gijs Smal op de backpositie. David Hancko schuift naar het midden.

Hwang In-Beom speelde, in tegenstelling tot bijna alle anderen, een degelijke pot tegen Leverkusen en zal in de basis staan. Aanvoerder Quinten Timber en de kwakkelende Ramiz Zerrouki complementeren het middenveld. Voorin is er plek voor Anis Hadj-Moussa. De zomeraanwinst maakt nog geen onuitwisbare indruk, maar aangezien hetzelfde kan worden gezegd over zijn concurrenten, mag de buitenspeler het een keer laten zien. Igor Paixao en de zoekende Santiago Giménez complementeren het elftal.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Lotomba, Beelen, Hancko, Smal; Hwang, Zerrouki, Timber; Hadj-Moussa, Gimenez, Paixao