Waar en hoe laat wordt Bodø/Glimt - FC Porto in de Europa League uitgezonden?

Waar kan je Bodø/Glimt - FC Porto in de Europa League kijken?
Vandaag om 16:05

Woensdagavond 25 september staat er een boeiende Europa League-wedstrijd op het programma! FK Bodø/Glimt ontvangt FC Porto in wat hun eerste onderlinge ontmoeting zal zijn. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Bodø/Glimt - FC Porto kijken

Bodø/Glimt moest na een teleurstellende uitschakeling in de play-offs van de Champions League tegen Rode Ster Belgrado genoegen nemen met een plek in de Europa League. De ploeg van Kjetil Knutsen heeft zich echter al vaker bewezen op dit niveau. Toch zijn er geruchten rondom hun coach, aangezien Knutsen in beeld zou zijn bij Anderlecht. Ondanks de geruchten hoopt de Noorse club een sterke prestatie neer te zetten tegen de Portugezen.

FC Porto is goed aan het seizoen begonnen en verkeert in uitstekende vorm. De ploeg verloor slechts één wedstrijd, namelijk de topper tegen Sporting CP, maar won de overige duels overtuigend. Met slechts drie tegendoelpunten in zes wedstrijden staat Porto op de tweede plek in de Portugese competitie. Dit is de eerste keer dat de twee teams tegenover elkaar staan, wat de wedstrijd extra spannend maakt.

Op welke zender is Bodø/Glimt - FC Porto te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 3. De aftrap is om 18.45 uur op woensdagavond 25 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.