Waar en hoe laat wordt Girona O19 - Feyenoord O19 in de Youth League uitgezonden?

Waar is Girona O19 - Feyenoord O19 in de Youth League te zien?
Vandaag om 17:00
Laatste update: om 17:00

Woensdagmiddag 2 oktober staan Girona O19 en Feyenoord O19 tegenover elkaar in de UEFA Youth League. Beide ploegen hopen op een goede prestatie in deze belangrijke groepswedstrijd. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Girona O19 - Feyenoord O19 kijken

Feyenoord O19 verloor nipt van Bayer Leverkusen in hun eerste Youth League-duel. Hoewel de Rotterdammers niet onderdeden voor hun Duitse tegenstander, was Leverkusen simpelweg effectiever voor het doel. Een schitterende aansluitingstreffer van Feyenoord kon een 1-2 nederlaag helaas niet voorkomen. In de competitie afgelopen weekend ging het beter: thuis werd de topper tegen PSV met 2-1 gewonnen, wat vertrouwen geeft richting de clash met Girona.

Girona O19 boekte een indrukwekkende overwinning op bezoek bij PSG. Ondanks een rode kaart wist de Spaanse ploeg met 0-2 te winnen in Parijs. In de competitie gaat het echter wat moeizamer voor Girona. Zowel tegen RCD Mallorca als tegen FC Barcelona leden ze nipte nederlagen (1-0 en 1-2), waardoor er geen punten behaald werden. De Spanjaarden zullen op zoek gaan naar hun tweede Europese overwinning.

Op welke zender is Girona O19 - Feyenoord O19 te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport en Feyenoord One. De aftrap is om 14.00 uur op woensdagmiddag 2 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.