Wie is Ahmed Saeed, het Zweedse talent dat binnenkort op proef gaat bij PSV?

Wie is Ahmed Saeed, het Zweedse talent dat binnenkort op proef gaat bij PSV?
Vandaag om 18:57
Laatste update: om 18:58

Volgens het Zweedse medium FotbollDirekt mag Ahmed Saeed binnenkort afreizen naar Eindhoven voor een proefperiode bij PSV. De zestienjarige rechtsbuiten krijgt de kans om zijn kwaliteiten te laten zien bij de Nederlandse topclub. VoetbalbalNieuws.nl vertelt je meer over het talent.

Saeed is geboren op 22 april 2008 in Zweden en is met zijn 16 jaar een van de meest veelbelovende talenten in het Zweedse jeugdvoetbal. De rechtsbuiten begon zijn carrière bij Karlslund IF voordat hij de overstap maakte naar Djurgårdens IF. Sindsdien heeft hij zijn talent laten zien met sterke prestaties in de jeugdcompetities. In de wedstrijden voor Zweden Onder-16 heeft hij zijn snelheid, techniek en scorend vermogen al meerdere keren bewezen. Dit heeft hem een vaste plek opgeleverd in de selectie van het nationale jeugdteam, waar hij onder andere meedeed aan de kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap.

Wat voor speler is Ahmed Saeed? 

Saeed wordt in zijn thuisland geprezen om zijn snelheid en technische vaardigheden, en hij wordt omschreven als een "lopende machine". Zijn potentie wordt onderstreept door zijn prestaties in het Zweedse nationale jeugdelftal en de interesse van een club als PSV. Saeed speelt als rechtsbuiten voor Djurgårdens IF, waar hij sinds 1 juli 2023 deel uitmaakt van het jeugdteam.

Wat is de contractsituatie van Ahmed Saeed?

Saeed heeft bij zijn club in Zweden nog geen profcontract getekend, wat hem flexibel maakt voor potentiële transfers. PSV heeft hun oog op de jonge Zweedse rechtsbuiten laten vallen en mag hem binnenkort testen in een proefperiode. Dit biedt Saeed de kans om zijn vaardigheden op een internationaal podium te laten zien en mogelijk een nieuwe stap in zijn carrière te zetten bij de Nederlandse club.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fotboll24 (@fotboll24)