Waar en hoe laat wordt AC Milan - Club Brugge in de Champions League uitgezonden?

Waar is AC Milan - Club Brugge in de Champions League te zien?
Vandaag om 17:25
Laatste update: om 17:25

Dinsdagavond 22 oktober staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma in de Champions League. AC Milan ontvangt in eigen huis het Belgische Club Brugge, met beide ploegen die strijden om een goed resultaat in de groepsfase. Waar kun je deze wedstrijd live volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live AC Milan - Club Brugge kijken

AC Milan wist afgelopen weekend nipt met 1-0 te winnen van Udinese, ondanks dat middenvelder Tijjani Reijnders met een rode kaart van het veld werd gestuurd. In de Champions League verloopt het echter stroef voor de Italiaanse grootmacht. Milan heeft nog geen punten gepakt na nederlagen tegen Bayer Leverkusen (1-0) en Liverpool (1-3), waardoor het duel met Club Brugge van groot belang is om hun Europese campagne te redden.

Club Brugge staat na elf speelrondes vierde in de Belgische Jupiler Pro League met achttien punten. Afgelopen weekend boekte de ploeg een 1-2 overwinning bij Westerlo. In de Champions League kende Brugge wisselende resultaten: ze wonnen op bezoek bij Sturm Graz, maar werden flink afgetroefd door Borussia Dortmund, dat met 0-3 te sterk was. Brugge zal op zoek zijn naar punten in Milaan om hun positie in de groep te versterken.

Op welke zender is AC Milan - Club Brugge te zien?

De wedstrijd tussen AC Milan en Club Brugge begint dinsdag 22 oktober 2024 om 18.45 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.