'Gakpo staat er goed op: belangstelling van Europese topclubs voor PSV'er'

27 oktober 2022 om 16:10
Laatste update: 27 oktober 2022 om 16:14

Cody Gakpo staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs, meldt Fabrizio Romano. De Italiaanse transfergoeroe weet daarnaast te onthullen dat een overgang naar clubs zoals Leeds United en Southampton niet langer bespreekbaar is voor de Oranje-international.

De twee Engelse clubs zouden nog altijd 'dromen' van Gakpo, maar de situatie is inmiddels helemaal anders dan in de zomerse transfperiode. "Hij gaat niet naar dit soort clubs", zegt Romano in een YouTube-video. "Hij gaat voor een ander niveau. Topclubs in Europa, niet alleen in Engeland, monitoren Cody Gakpo. Manchester United heeft altijd nog een oogje in het zeil, maar ook andere Europese clubs sturen hun scouts naar Eindhoven. De aantallen zijn indrukwekkend."

Romano vertelt daarnaast dat Manchester United nooit een officieel bod heeft uitgebracht op de aanvaller. "Gedurende de afgelopen zomer was Manchester United in de markt. De relatie tussen de zaakwaarnemers van Cody Gakpo en Manchester United is nog altijd excellent. Toch is er nooit een directe onderhandeling geweest, aangezien Antony de prioriteit was. De doorgaans goed geïnformeerde Italiaan besluit lovend. "Zijn prestaties zijn gewoon something else. Hij is écht een topspeler."