Klopp tevreden na gelijkspel: 'Maar komen geen films over dit seizoen'

Klopp tevreden na gelijkspel: 'Maar komen geen films over dit seizoen'

26 februari 2023 om 11:41

Jürgen Klopp was na het 0-0 gelijkspel tegen Crystal Palace niet ontevreden over zijn ploeg. Cody Gakpo kreeg in de slotfase nog een grote kans op de overwinning, maar miste het doel.

Klopp sprak na de wedstrijd over een prima punt op bezoek bij Palace. "Het was een lastige wedstrijd. We hebben een punt en geen tegendoelpunt. Het grote verschil is dat we voorheen een of twee keer scoorden uit de kansen die we kregen. Dat is vanavond niet gelukt. We hebben uit een punt gepakt, dat is niet geweldig, maar wel oké. We gaan nu door." De Duitser gaf aan dit seizoen niet in de positieve zin de geschiedenisboeken in gaat. "Er komen geen films over dit seizoen. We moeten door deze fase heen en dat gaan we doen."

De manager van Liverpool heeft ook nog vervelend nieuws voor Cody Gakpo. Klopp was namelijk onder de indruk van concurrent Diogo Jota in de aanval. De Portugees raakte enkele maanden geleden geblesseerd en lijkt nu volledig hersteld te zijn om voor zijn kans in de basis te gaan. "Zijn optreden was erg goed. We proberen alles op te bouwen na een lange tijd. Hij kan nog veel beter voor ons."