Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: Nederland op jacht naar drie punten tegen Duitsland

10 september om 06:30
Laatste update: 9 september om 23:41

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Nederland - Duitsland

Nederland neemt het op dinsdagavond op tegen Duitsland in de Nations League. Beide landen staan na de eerste speelronde op drie punten en dus zal er na deze spraakmakende wedstrijd duidelijkheid komen wie de koppositie van Groep 3 pakt. Deze kraker begint om 20.45 uur en zal worden uitgezonden op NPO 1 en Ziggo Sport. Op Ziggo Sport is ook een schakelprogramma zodat je niks van alle belangrijke momenten op de andere velden mist. 

Engeland - Finland

Engeland zal het in eigen huis gaan opnemen tegen Finland. De Engelsen wisten de eerste wedstrijd van de Nations League met 0-2 van Ierland te winnen en willen deze vorm graag doorzetten tegen de Finnen. Zij kregen pak slaag van Griekenland waar ze met 3-0 verloren. Deze wedstrijd begint om 20.45 uur en zal worden uitgezonden Ziggo Sport. Op Ziggo Sport is ook een schakelprogramma zodat je niks van alle belangrijke momenten op de andere velden mist.