Messi heeft een statement gegeven

Messi komt met statement na ophef: "Ik wacht af wat de club met me wil doen"

5 mei 2023 om 17:30
Laatste update: 5 mei 2023 om 17:37

Lionel Messi heeft zijn excuses aangeboden in een persoonlijk statement. De Argentijn laat het de komende tijd allemaal rustig op zich afkomen.

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Paris Saint-Germain een schorsing van twee weken heeft opgelegd aan Messi omdat hij een training had overgeslagen wegens een commerciële trip naar Saudi-Arabië. Daar kwam nog eens bovenop dat Fabrizio Romano wist te melden dat speler en club na het seizoen uit elkaar gaan, wat tot het nodige teweeg bracht bij de Franse supporters, die massaal de straat op gingen.

Messi belicht nu zijn standpunt in een statement: "Ik dacht dat we een dag vrij hadden na de wedstrijd, zoals altijd. Ik had die trip al gepland en kon hem niet cancelen omdat ik dat al had gedaan", luidt zijn verklaring. "Het spijt me tegenover mijn teamgenoten en ik wacht af wat de club met me wil doen."

De kans is erg groot dat Messi aan zijn laatste weken in Parijs bezig is. FC Barcelona werkt hard aan de terugkeer van de legende. De Catalanen hebben en concreet plan om hun voormalig sterspeler terug naar Camp Nou te halen.